Bejelentésalbérlet, kiadó lakás, kiadó ház, eladó lakás, eladó ház Debrecenben
Keressen bizalommal. Szabó Gáborné Margó cégvezető

MENÜ


-> Ingyenes angol tanfolyam <-

Eladó lakás Debrecenben 10 millió Ft-ig


TOVÁBBI INGATLANOK

www.bizalomingatlanok.hu


Eladó tetőtéri 50 m2-es lakás saját telekrésszel 4 lakásos társasházban

Eladó Debrecen kertvárosi részén, a Kard utcán 50 m2 alapterületű társasházi lakás. A társasház 2000-ben épült, földszint + tetőtér kialakítású, könnyűszerkezetes épület. Az eladó lakás a tetőtérben helyezkedik el. A lakás bejárata közvetlenül az udvarról nyílik, onnan lépcsőn át közelíthető meg. A lakáshoz a bejárat előtt saját 133 m2-es telekrész tartozik. Alaprajzi elrendezése kedvező. Az 50 m2-en 2 szobát, konyha-étkezőt, kamrát, nagyméretű fürdőszobát, közlekedőt és lépcsőházat alakítottak ki. Fűtése és meleg vízellátása kombi cirkó gázkazánról megoldott. Előnye az alacsony rezsi, nincs közös költség, a saját telekrész, a csendes környezet és a buszmegálló közelsége.
Irányár: 8.300.000 FtEladó belvárosi galériázható csendes polgári lakás

Eladó Debrecen belvárosában az Iparkamara utcán műemlék jellegű épületben, 58 m2-es, 1,5 szobás, galériázható, erkélyes, jó állapotú polgári lakás. Falazata tégla, fűtése mért távhő. A lakás jó elrendezésű, adottságainak köszönhetően akár ügyvédi iroda számára is megfelelő. Könnyen megközelíthető, a busz és a villamos 3 percen belül elérhető.
Irányár: 9.900.000 FtEladó szépen felújított Petőfi téri lakás

Eladó Debrecenben a Petőfi téren 54 m-es, tégla falazatú, erkélyes, távhő fűtéses 1+2 félszobás, 1. emeleti teljesen felújított társasházi lakás. Könnyen megközelíthető, villamoshoz, buszhoz, trolihoz közel helyezkedik el.
Irányár: 9.900.000 FtMartonfalvi utcán 2 szobás lakás eladó

Eladó Debrecenben a Martonfalvi utcán 45 m2-es, 2 különnyíló szobás, felújítandó állapotú, mért távhős, 4. emeleti lakás. Csendes környezetben, az egyetemhez közel helyezkedik el.
Irányár: 8.900.000 FtDebrecenben a Bethlen utcán 53 m2-es,lakás eladó

Debrecenben a Bethlen utcán található a tízemeletes panelépítésű társasház. Könnyen megközelíthető, a Pláza és az Egyetem sugárút közelében helyezkedik el. Az eladó lakás tiszta, rendezett lépcsőházban az első emeleten található. A lakásban 2 szoba, konyha, fürdőszoba, wc és erkély lett kialakítva. A szobák tágasak, világosak, a közlekedőből nyílnak és a Bethlen utcára néznek.
Irányár: 8.900.000 Ft


Debrecenben az Alkotmány utcán 54 m2-es lakás eladó

Debrecenben az Alkotmány utcán található a tégla falazatú, négyemeletes társasház. Az eladó lakás a 3. emeleten helyezkedik el. 54 m2-es, 2 szobás, étkezős, jó állapotú, tégla falazatú. A lakás csendes környezetben helyezkedik el. A szobák ablakai egy parkra néznek. Fűtését gázkonvektorok biztosítják. A meleg vízellátás gázbojlerről történik. A lakáshoz tartozik még egy 8 m2-es pince.
Irányár: 9.400.000 Ft


Debrecenben a Vargakertben 61 m2-es lakás eladó

Debrecenben, a Vargakert utcán található a panel és tégla falazatú, panelprogamban részt vett, négyemeletes társasház. Az eladó lakás a negyedik emeleten helyezkedik el. A lakás jó elrendezésű, benne 2 szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, kamra és wc helyiségek találhatóak. Könnyen megközelíthető, csendes, fás környezetben helyezkedik el. Nyílászárói műanyag hőszigetelt ablakok és új műanyag bejárati ajtó. Fűtése tömbfűtés, egyedi méréssel. A meleg vízellátás gázbojlerről megoldott. A lakás kényelmes elrendezésének köszönhetően kisebb családnak ideális otthona lehet. Irányár: 8.800.000 Ft


Debrecenben a Tócóskertben István úti 53 m2-es lakás eladó

Debrecenben, az István úton található a panelépítésű, hatemeletes társasház. Az eladó lakás a hatodik emeleten helyezkedik el. 53 m2-es, 1+2 félszobás, távhős, átlagos állapotú. Alaprajzi elrendezése kedvező, mert szobái külön nyílnak. A fürdőszoba és a wc külön helyiségben lett kialakítva. A konyhába elektromos tűzhelyet építettek be. A lakás a Tesco és az ipari park közelében helyezkedik el. Ingyenes parkolási lehetőség az épület előtt található.
Irányár: 7.200.000 Ft


Debrecenben a Vénkertben 71 m2-es lakás eladó

Debrecenben, a Gyergyó utcán, található a tízemeletes panelépítésű társasház. Az eladó lakás a negyedik emeleten helyezkedik el. 71 m2-es, 3 szobás, Ny-i tájolású, tágas, világos, erkélyes. Minden szoba külön nyílik. A lakás csendes környezetben helyezkedik el. Fűtése mért távhő. A szobák szőnyegpadlósak, a többi helyiség kerámia burkolatú. A konyhába gáz tűzhelyet elektromos sütővel építettek be. A lépcsőház tiszta, rendezett. Parkolásra az ingatlan előtt az utcai parkolóban van lehetőség. Irányár: 8.600.000 Ft


Eladó 29 m2-es garzon az Angyalföld téren

Eladó Debrecenben az Angyalföld téren 1 szobás, távhős társasházi lakás. Ny-i tájolású, a társasház 1. emeletén helyezkedik el. A lakásban 1 szoba, konyha és fürdőszoba lett kialakítva. A szobát laminált padlóval, a többi helyiséget járólappal burkolták. A lakás közelében iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és több üzlet található. Buszmegálló néhány perc sétával elérhető.
Irányár: 5.790.000 Ft


Eladó 56 m2-es lakás az Egyetem közelében
Az eladó lakás Debrecenben a Békessy Béla utcán épült 4 emeletes társasház földszintjén helyezkedik el. A lakásban 1 nagyszoba, 2 kisebb szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, wc és erkély helyiségek találhatóak. A szobák külön nyílnak. A lakás fűtése mért távhő. Irányár:8.900.000Ft


Böszörményi úton alkuképes 4 szobás lakás

Eladó Debrecenben a Böszörményi úton 68 m2-es, 2+2 szobás, erkélyes panellakás a 10. emeleten. Tágas, világos, jó állapotú, ÉK-DNy-i tájolású, szép kilátással a városra. Előnye, hogy nincs felső szomszéd, panorámás a kilátás és tiszta a levegő. A lakást részben felújították. A szobákat laminált padlóval a többi helyiséget járólappal burkolták. A konyhában a régi fa ablakot új műanyag hőszigetelt ablakra cserélték. A lakáshoz 8 m2-es pincerész tartozik. Ingyenes parkolási lehetőség a társasház bejárata előtt található. Alkuképes áron sürgősen eladó. Irányár: 7.890.000 Ft


Eladó 54 m2-es lakás a Petőfi téren
Eladó Debrecenben 1+2 szobás, loggiás lakás liftes társasházban a Petőfi téren. A lakás a társasház 6. emeletén, de nem a záró szinten helyezkedik el. Az erkélyről szép kilátás van a Petőfi térre. A szobák fa parkettásak, a többi helyiség mozaik burkolatú. A lakás buszhoz, villamoshoz, üzletekhez, gyógyszertárhoz közel helyezkedik el.
Irányár: 8.900.000 Ft


Eladó felújított 1 szobás lakás a Mester utcán

Eladó Debrecen belvárosában 1. emeleti, 31 m2-es, kifizetett panelprogramos lakás.
A lakásban 1 szoba, fürdőszoba, konyha-étkező és erkély található. Tájolása D-i, ezért világos, napfényes lakás. A szoba a Mester utcára néz. A lakásban új műanyag ablakot és erkélyajtót építettek be, redőnyös kivitelben. A lakás alaprajzilag jó elrendezésű, 1-2 fő részére kényelmes otthon lehet.
Irányár: 6.950.000 Ft


Eladó 54 m2-es, 3 szobás lakás az István úton

Eladó Debrecenben az István úton nappalis, 2 hálószobás, erkélyes panellakás. Minden helyiség a központi közlekedőből nyílik. A lakást részben már felújították. A szobák frissen festettek és új padlószőnyeggel burkoltak. Most van folyamatban a konyha, a közlekedő, a fürdőszoba és a wc felújítása. Minden ablakra új redőny készült. A lakás környezete rendezett, tiszta lépcsőházon át, akár 2 lifttel is elérhető. Ingyenes parkolási lehetőség az épület mellett lett kialakítva.
Eladási ár: 8.500.000 FtIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!